header
Vaši rezultati pretraživanja

LOFT nekretnine

LOFTnekretnine
Adresa e- pošte: info@loftnekretnine.com
1 Izlist

O meni

LOFT NEKRETNINE

Loft nekretnine j.d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora. Temeljem Rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva KLASA:UP/I-330-01/17-01/283, od 31. listopada 2017., agencija ispunjava sve uvjete za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina.

Individualnim pristupom posredujemo između kupca i prodavatelja radi zaključivanja ugovornog posla, dajemo mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine, obavljamo kontrolu isprava nekretnine kojima se dokazuje vlasništvo, upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim, poreznim i drugim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla glede nekretnine, prezentiramo nekretninu na tržištu na najbolji mogući način, dogovaramo obilazak i pregled nekretnine.

Profesionalan pristup, kvaliteta usluge te suradnja sa odvjetničkim i javnobilježničkim uredima, ovlašetnim sudskim procjeniteljima, ovlaštenim energetskim certifikatorima, osigurava kvalitetno i uspješno posredovanje.

Kontakt podaci:

Mobitel 0916033468
Adresa e- pošte: info@loftnekretnine.com

Kontaktiraj me

  Moji oglasi

  usporediti

  SeQv2mI

  500 €
  1
  spavaće sobe
  1
  kupke
  47 m2
  Veličina
  17 rujna, 2023

  Usporedite