header

Iznajmljujem prostran, renoviran i namješten obiteljski stan sa 3 sobe + DB u Kostreni

4.000 €
Ive Šodića,
Dodaj u favorite

SergejH

Telefon:
E-mail:shorvat@mojemjesto.net

Kontaktiraj me

  Vaši rezultati pretraživanja

  Opis nekretnine

  Iznajmljujem prostran, renoviran i namješten obiteljski stan sa 3 sobe + DB u Kostreni. Stan se nalazi na 2 katu zgrade sa 3 kata i 6 stanova. Stan ima odličan pogled na kvarner i ugodan prostran balkon.
  Iznajmljujem prostran, renoviran i namješten obiteljski stan sa 3 sobe + DB u Kostreni. Stan se nalazi na 2 katu zgrade sa 3 kata i 6 stanova. Stan ima odličan pogled na kvarner i ugodan prostran balkon.
  Stan se sastoji od 1. Predsoblje 6.9 m2 , 2. Kuhinja 8.05m2 , 3. Blagavaonica 6,5m2 , 4. Boravak 16.15m2 , 5. Balkon 7m2 , 6. Hodnika 5.2 m2 , 7. Kupaonica 7m2, 8. WC 1.45m2 , 9. Soba-1 9.15m2 , 10. Soba-2 11.15m2 , 11. Soba-3 12.8m2 , 12. Loggia 0.5m2. Raspored soba 2,3,4,5 je prema jugu dok su ostale prema sjeveru. Raspored soba je napravljen tako da se sobama na sjevernoj strani ne smeta buka sa južne strane. Sobe sa sjeverne strane gledaju na šumu te je u ljetnim mjesecima uvijek prisutan dašak vjetra tako da je ugodno za spavanje te nije potrebno dodatno hladiti sobe. Prostorije na južnoj strani su tople jer su okružene sa susjedima. Dnevni boravak ima predivan pogled na kvarner sa kojeg se ulazi na balkon kroz dvokrilna vrata ili kroz jedna jednokrilna vrata koja daju puno svjetla u boravak. Dnevni boravak, blagavaona i kuhinja su spojene prostorije bez vrata te je omogućena nesmetana komunikacija i kretanje. Blagavaona i kuhinja spojene su rušenjem pregradnog zida te se dobio otvoren prostor između njih te je napravljen spušteni strop sa rasvjetnim tjelima.
  Stan je renoviran pred 10 godina te su izmjenjene vodovodne instalacije i instalirani vodomjeri na sve tri vertikale. Kupoaonica i WC su potpuno renovirani. Hodnici su nanovo popločeni a parket u soba je pobrušen i prelakiran. Prostorije su prefarbane kvalitetnim Dulux bojama. Strujna instalacije su dograđene sa 3 faznom strujom za protočni bojler za kupaonicu (17 ili 40kW) te je razvodna kutija sa osiguračima zamjenjena na sklopke. Kuhinja je prostrana i funkcionalna, izrađena po mjeri sa kvalitetnim iveralom i Blum okovom.
  Zgrada ima uvedenu plinsku instalaciju čija je razvodna kutija dovedena do stana.
  Stan ima mogućnost spajanja na optički internet.
  Brojila za vodu su instalirana na svim vertikalama.

  Najmoprimac plaća troškove:
  Potrošnje struje
  Potrošnje Vode
  Komunalne naknade
  Interneta i telefona
  Čišćenje stepenica

  U prizemlju zgrade nalazi se trgovina Stanić. Igralište za djecu je preko puta ceste. Autobusna stanica je udaljena 400m.

  Adresa: Ive Šodića
  Grad:
  Poštanski broj: 51221
  Držav: Hrvatska (Hrvatska)
  ID oglasa: 59654
  Cijena: 4.000 €
  Veličina imovine: 87 m2
  sobe: 4
  Spavaće sobe: 3
  Kupaonice: 1
  Godina Izgradnje: 1987
  Vrsta Kuće: kuća u nizu
  Broj Etaža: 3
  Dostupno Od: 1.9.2021
  Vrsta Stana: stan u zgradi
  Tip Gradnje: starogradnja
  Režije: posebno
  Etaža: 2. kat
  Stanje Nekretnine: odlično
  Namještenost: nenamješteno
  Kućni Ljubimci: da
  • Pretraživanje

  • Reset Password

  Usporedite